Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Vej lukket efter lastbil har påkørt rør over vej

En vej i Aalborg er fredag blevet spærret, efter at en lastbil har påkørt en betonoverføring.

En vej i Aalborg er fredag blevet spærret, efter at en lastbil har påkørt en betonoverføring.
En lastbil har fredag påkørt og skadet en bro med cementoverførsel på Rørdalsvej i Aalborg, fredag 17. januar 2020. Broen går fra cementfabrikken Rørdal til havneområdet. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

AALBORG: En lastbil har fredag ramt en betonoverføring, der går over Rørdalsvej i udkanten af Aalborg.

Da betonoverføringen har løsnet sig i den ene ende, er der fare for, at den falder ned, oplyser Nordjyllands Politi på Twitter.

Vejen er derfor helt spærret.

- Betonoverføringen har løsnet sig i den ene ende, og der er fare for, at den vælter ned.

- Rørene ovenpå betonbjælken bruges til at transportere cement i. Brandvæsenet er tilstede sammen med politiets indsatsleder og vurderer, hvad der skal iværksættes i sagen, skriver politiet.

Ingen er kommet til skade ved ulykken, der er sket ved nummer 44 på Rørdalsvej.

Det kommer til at tage "nogen tid" at reparere det, lyder det fra politiet.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.