Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Ny sherif i justitsen vil slå kloen i unge kriminelle

Søren Pind lægger ikke skjul på, at kriminelle unge bliver sat øverst på dagsordenen i Justitsministeriet.

Søren Pind lægger ikke skjul på, at kriminelle unge bliver sat øverst på dagsordenen i Justitsministeriet.
Mette Frederiksen (S) overdrager justitsministeriet til Søren Pind (V). Foto: Scanpix.

Det skal være slut med små hårde kerner af hårdkogte kriminelle under Søren Pinds ledelse i Justitsministeriet.- Den ambition jeg har for det her arbejde, det er, at når det er slut, så bliver det minimalt, hvad vi kommer til at høre fra dem, siger den nye justitsminister, Søren Pind (V), i sin tale om de unge hårdkogte kriminelle, da han mandag får overdraget Justitsministeriet.I ministeriet afløser han den nye formand for Socialdemokratiet, Mette Frederiksen, som også får lykønskninger med på vejen og en kaffemaskine, så hun kan have hånd i hanke med de interne socialdemokratiske kaffeklubber.Til gengæld får Søren Pind en sherifstjerne til at sætte på tøjet og en påmindelse om, at han skal passe på "vores børn og unge".Stjernen refererer til Søren Pinds egen udtalelse om, "at der er kommet en ny sherif i byen" efter folketingsvalget, og den nye justitsminister lægger da heller ikke skjul på, at han vil stramme op over for de kriminelle.De unge skal være en del af fællesskabet i stedet for det, Søren Pind kalder "udenfor -skabet", og derfor må det diskuteres, "hvilke skub" der skal til, siger han.Det gælder blandt andet en diskussion om den kriminelle lavalder, som Venstre gik til valg på at sænke./ritzau/Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.