Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Ungarn skaber gruppespænding med sejr over Slovenien

Ungarn nåede på pointhøjde med både Slovenien og Norge i mellemrunden, da Slovenien blev slået 29-28.

Ungarn nåede på pointhøjde med både Slovenien og Norge i mellemrunden, da Slovenien blev slået 29-28.
Ungarn og Bence Banhidi hentede en sejr i mellemrunden ved EM i herrebåndbold, da Slovenien blev besejret med et enkelt mål.

MALMØ: Gruppe 2 i mellemrunden ved EM i herrehåndbold blev en anelse mere åben søndag, da Ungarn slog Slovenien 29-28.

Det var slovenernes første nederlag i turneringen, og resultatet betyder, at Ungarn nåede på fire point ligesom Slovenien og Norge, der senere søndag møder Sverige.

Slovenien var foran 16-13 efter første halvleg, men Ungarn bed fra sig efter pausen og bragte sig med et kvarter igen af kampen foran 21-18 med den fjerde scoring i træk.

Med ti minutter igen var Ungarn foran med to mål, men så sørgede Patrik Ligetvári for 25-22 til Ungarn.

I det sidste halve minut var Ungarn i angreb og tog timeout og holdt føringen på et enkelt mål til slutfløjtet.

Efter to nederlag i mellemrunden fik Island tidligere søndag lidt oprejsning, da holdet besejrede Portugal 28-25 efter to islandske nederlag i mellemrunden ligesom portugiserne.

Dermed ser det mere end vanskeligt ud for de to nationer at nå i semifinalen.

Island besejrede Danmark med et enkelt mål i gruppespillet, mens tabte til Ungarn i den sidste gruppekamp, hvilket betød, at danskerne selv med en sejr over Rusland ikke kunne nå med i mellemrunden.

Forud for årets slutrunde deltog Portugal senest ved en slutrunde i herrehåndbold i 2006. Her blev det til en 15.-plads ved EM.

Ved dette EM overraskede Portugal, da holdet i den første kamp i det indledende gruppespil slog verdensstjernerne fra Frankrig, som endte med at forlade turneringen efter det indledende gruppespil.

Senere søndag mødes Norge og Sverige i et nordisk brag, hvor en sejr sender nordmændene tættere på en plads i semifinalen, mens Sverige med tredje nederlag i gruppen vil være færdig ved EM.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.