Kønskamp om frokostbordet: Det vil vi bare have

Ny undersøgelse viser, at mænd og kvinder absolut ikke foretrækker det samme til frokost.

Ny undersøgelse viser, at mænd og kvinder absolut ikke foretrækker det samme til frokost.
Foto: Colourbox
SUNDHED: Det kommer næppe som nogen overraskelse, at mænd og kvinder vil have noget forskelligt på bordet, når det kommer til frokosten. Men nu viser en ny undersøgelse hvad kønnene præcist foretrækker at proppe i bøfhangaren når de besøger frokostbuffeten på jobbet.


Det kolde bord

Når det kommer til pålæg, så lægger kvinder helst fisk på brødet. Særligt er det laks og tunsalat, som vinder frem. Mændene er dog ikke helt afvisende overfor havets spiselige gaver, men det skal altså helst være fiskefilet. Hovedparten af mændene foretrækker dog roastbeef på brødet.Begge køn er dog enige om at gå en stor bue udenom den klassiske spegepølse og rullepølse, som stort set ingen foretrækker.

Det varme bord

Den store forskel finder man dog i den varme ret. Her foretrækker 12 % af mændene burgeren, hvor kun 5 % af kvinderne finder glæde i bøf og bolle-maden. Det er også ret overraskende, at mændene åbenbart har et svagt punkt for den indiske kylling tikka masala, som de spiser lige så glædeligt som burger.

Godt til ganen

Overraskende er det dog, at lige mange mænd og kvinder fravælger de søde sager efter frokosten, hvor 6 % ikke tager kage eller dessert. Men der er stor forskel på yndlingsdesserten. Her foretrækker hele 13 % af mændene tiramisu som dessert, hvor kun 4 % af kvinderne mæsker sig i den italienske dessert.Det er firmaet Frokost.dk, som leverer frokost til en stort antal virksomheder i Danmark, der står bag undersøgelsen.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.