Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Spaniens håndboldherrer tager skridt mod EM-forsvar

De forsvarende EM-mestre vandt torsdag 31-25 over Tjekkiet i den første kamp i mellemgruppe 1 ved EM.

De forsvarende EM-mestre vandt torsdag 31-25 over Tjekkiet i den første kamp i mellemgruppe 1 ved EM.
Spaniens håndboldherrer kunne torsdag juble efter en sejr over Tjekkiet.

WIEN: Spaniens håndboldherrer åbnede torsdag eftermiddag mellemgruppe 1 ved EM med en sikker sejr over Tjekkiet på 31-25.

Dermed tager spanierne et stort skridt på vejen mod at forsvare EM-titlen, som holdet vandt i Kroatien for to år siden.

Med sejren ligger Spanien, der ligesom Kroatien og Østrig havde to point med over i mellemgruppe 1, sig i spidsen med fire point.

I gruppens anden kamp besejrede Kroatiens håndboldherrer østrigerne på deres hjemmebane i Wien med 27-23.

Med de to point rykker kroaterne forbi Østrig og op på fire point på andenpladsen i gruppen efter Spanien, der har en bedre målscore.

Spaniens håndboldherrer havde allerede overtaget over kampen tidligt i første halvleg og kunne gå til pause med en føring på 14-9.

I anden halvleg så de forsvarende mestre sig aldrig tilbage, men holdte Tjekkiet på sikker afstand.

Undervejs førte Spanien med ti mål, men hen mod kampens afslutning fik tjekkerne pyntet på resultatet dog uden at nærme sig en sejr.

I torsdagens tredje og sidste kamp i mellemgruppe 1 mødtes Hviderusland og Tyskland, der begge kom til mellemrunden uden point.

Men efter en 31-23-sejer over hviderusserne står Tyskland nu noteret for to point og er nummer tre i gruppen med en bedre målscore end Østrig.

Den anden mellemgruppe består af Ungarn og Island, der slog Danmark ud af EM, samt Slovenien, Norge, Sverige og Portugal. De tager fredag hul på mellemrunden.

De to bedste hold i hver mellemgruppe går videre til semifinalen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.