Vild med dans-vært skal skilles

Sarah Grünewald og ægtemanden, Rasmus Backhaus, skal skilles. Det oplyser hun på Instagram.

Sarah Grünewald og ægtemanden, Rasmus Backhaus, skal skilles. Det oplyser hun på Instagram.
Sarah Grünewald og hendes mand, Rasmus Backhaus, skal skilles. Foto: David Leth Williams/Ritzau Scanpix
Vild med dans-værten Sarah Grünewald skal skilles fra sin ægtemand gennem knap fem år, Rasmus Backhaus. Det skriver hun i et opslag på Instagram.- Ras og jeg har truffet verdens sværeste, men vigtigste beslutning - det at gå fra hinanden. I den beslutning ligger en kæmpe sorg og en ubeskrivelig smerte, som vi i længere tid har givet plads, og som vi i stilhed har omfavnet og delt med hinanden, skriver Sarah Grünewald.Hun blev gift med Rasmus Backhaus i juli 2014, og sammen har de sønnen Luis på knap tre år.Opslaget på Instagram viser hende med sønnen og Rasmus Backhaus, der til dagligt arbejder som DJ.
- Vores lille familie er den største gave i vores liv og er fyldt med så meget kærlighed. Vi går udelukkende fra hinanden som ægtefolk, men vil for evigt blive sammen som familie.- Vi er de bedste venner og de bedste forældre for Luis, og vores liv er heldigvis fyldt med en enorm kærlighed og rummelighed til og for hinanden, skriver hun.Parret mødte hinanden til en privat fest i 2013. I starten af 2014 friede Rasmus Backhaus til Sarah Grünewald på en ferie i Thailand.Året efter annoncerede hun sin graviditet på direkte tv under "Vild med dans" i september 2015. Sarah Grünewald har været vært på "Vild med dans" siden 2013. Den tjans delte hun i efteråret med Christiane Schaumburg-Müller.I år skal 35-årige Grünewald igen være vært for TV2-programmet "Kærlig hilsen". I programmet forsøger kendte at leve, som man gjorde i det årti, hvor de selv var børn.Se opslaget her: https://www.instagram.com/p/Bt0VjneHdjE//ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.