Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Ung mand skar taget af sin bil: Ville have en cabriolet

En ung mand er blevet sigtet for overtrædelse af færdselsloven for at have skåret taget af sin bil.

En ung mand er blevet sigtet for overtrædelse af færdselsloven for at have skåret taget af sin bil.
Nordjyllands Politi fortæller på sin Facebook-side om en anderledes politiopgave. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En patrulje hos Nordjyllands Politi spærrede torsdag øjnene op, da de kom kørende i det sydøstlige Aalborg.

En rød personbil, en Suzuki Baleno, holdt parkeret. Det er der i og for sig ikke noget odiøst i.

Men bilen manglede en ret vigtig del, nemlig taget.

Politiet oplyser på sin Facebook-side, at ejeren sammen med en kammerat selv havde fjernet taget med en vinkelsliber som en nem løsning til at få sin egen cabriolet.

Men det må man ikke, understreger politiet.

- Nok er der særdeles varmt i disse dage, men bilens konstruktion og stabilitet er jo helt og aldeles ødelagt ved sådan en manøvre, så lad os slå fast, at det altså både er ulovligt og farligt, lyder det i Facebook-opslaget fra politiet.

Patruljen klippede herefter nummerpladerne, mens ejeren blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven med en tilhørende bøde.

Den hjemmelavede cabriolet kommer til at ende sine dage på skrotpladsen, oplyser politiet.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.