TV2 afslører: Her skal finalen i X Factor afholdes

Fredag aften afslørede vært Sofie Linde, hvor den store finale i "X Factor" vil finde sted.

Fredag aften afslørede vært Sofie Linde, hvor den store finale i "X Factor" vil finde sted.
Blachmann, Oh Land og Ankerstjerne sidder hver fredag ved dommerbordet. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Når vinderen af årets "X Factor" skal kåres om præcis fem uger, bliver det ikke på scenen i tv-studiet i Brøndby, hvor programmets liveshows hver fredag bliver afholdt. Årets store finaleshow i "X Factor" kommer nemlig til at løbe af stablen i Forum Horsens. Det afslørede programmets vært, Sofie Linde, under fredagens liveshow.
Og det er ikke tilfældigt, at TV2 har valgt at rykke finalen til det jyske, fortæller underholdningsredaktør Dorte Borregaard.- TV2 har hele tiden haft en klar ambition om at komme så meget rundt i landet som muligt med "X Factor", og derfor er det med glæde, at vi kan afsløre, at vi afholder den store X Factor-finale i Horsens, siger hun i en pressemeddelelse. TV2 og "X Factor" har allerede været vidt omkring i landet. De indledende auditions blev afholdt i Odense, Aarhus og København efterfulgt af Five Chair Challenge i Svendborg, bootcamp på Bornholm og liveshows i Brøndby. Efter fredagens liveshow er der syv artister tilbage i sangkonkurrencen, men kun tre deltagere får en af de eftertragtede finalepladser. Finalen i "X Factor" afholdes fredag den 12. april og sendes live på TV2. /ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.