Toto fejrer 40 års jubilæum og slår vejen forbi Aarhus

Amerikanske Toto spiller i Ceres Park i Aarhus 23. juni. Det bliver bandets eneste koncert i Danmark i 2019.

Amerikanske Toto spiller i Ceres Park i Aarhus 23. juni. Det bliver bandets eneste koncert i Danmark i 2019.
Amerikanske Toto spiller koncert i Aarhus i 2019. Foto: Pierre-Franck Colombier/arkiv/Ritzau Scanpix
Det amerikanske band Toto spiller koncert i Aarhus i 2019. Bandet fejrer sit 40 års jubilæum, og i den forbindelse lægger det vejen forbi Ceres Arena i Aarhus.Det sker den 23. juni. Koncerten bliver den eneste, som Toto giver i Danmark i 2019. Det fremgår af en pressemeddelelse.Bandet har fejret sit jubilæum med et nyt album "40 Trips Around The Sun" samt en verdensturné af samme navn.
Eventchefen hos Ceres Park og Arena er glad og stolt over, at bandet kommer til Aarhus.- Det vidner om, at vi er en koncertby med stor betydning, når der skal planlægges turné hos de største internationale artister, siger eventchef i Ceres Park og Arena Hanne Bisbo Stadsgaard.- Og vi glæder og meget til at præsentere Toto for deres østjyske fans og naturligvis også for resten af Danmark - det bliver en fantastisk aften i Ceres Arena. Turnéen sendte gruppen forbi Forum i København i februar. Det var en koncert, som Gaffas anmelder gav fine ord med på vejen.Det er 40 år siden, at bandet udgav sit første album, der hed Toto. På den plade endte gruppens første store hit "Hold the line". Årene efter fulgte flere plader, og bandet har også lavet "Africa" og "Rosanna". Gruppen har i sine mange år haft udskiftning af medlemmer. Sanger og guitarist Steve Lukather samt sanger og keyboardspiller David Paich er de to eneste, der har været med på alle albummet.Sammen med de to udgør keyboardspiller Steve Porcaro og sanger Joseph Williams gruppen.Bandet har solgt over 40 millioner album og vundet flere Grammyer./ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.