The Matrix vender tilbage med en fjerde film

Skuespiller Keanu Reeves gør comeback i rollen som Neo i "The Matrix 4", som netop er blevet annonceret.

Skuespiller Keanu Reeves gør comeback i rollen som Neo i "The Matrix 4", som netop er blevet annonceret.
Keanu Reeves har spillet rollen som Neo i alle tre Matrix-film og vender nu igen tilbage i "The Matrix 4". Foto: Valerie Macon/Ritzau Scanpix

I år er det 20 år siden, at science fiction-klassikeren "The Matrix" havde premiere, men der er stadig flere film på vej i serien.

Ifølge mediet Variety kommer der nemlig en fjerde Matrix-film, og det bliver endnu en gang med flere af stjernerne fra det originale cast.

Keanu Reeves vender tilbage i rollen som Neo, mens skuespillerinde Carrie-Anne Moss gør comeback i rollen som Trinity.

Der er endnu ikke afsløret detaljer om filmens handling, men som noget nyt er der denne gang kun én forfatter og instruktør bag filmen.

De første tre Matrix-film, "The Matrix" fra 1999 samt "The Matrix Reloaded" og "The Matrix Revolutions" fra 2003, er alle skrevet og instrueret af søstrene Lana og Lily Wachowski.

Men denne gang er det kun én af søstrene, nemlig Lana Wachowski, der sætter sig i instruktørstolen, og hun glæder sig over den nye film.

- Mange af de idéer, som Lily og jeg udforskede for 20 år siden om vores virkelighed er endnu mere relevante i dag. Jeg er meget glad for at have karaktererne tilbage i mit liv, og jeg er taknemmelig for at få endnu en chance for at arbejde med geniale venner, siger hun til Variety.

Ifølge mediet begynder optagelserne til "The Matrix 4" i 2020.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.