Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Tåkrummende filmæra slutter: Ny Klovn-film bliver den sidste

Casper Christensen og Frank Hvams nye film, "Klovn The Final", bliver den sidste Klovn-film fra komikerduoen.

Casper Christensen og Frank Hvams nye film, "Klovn The Final", bliver den sidste Klovn-film fra komikerduoen.
Frank Hvam og Casper Christensen står bag Klovn-universet, som indtil videre er blevet til en tv-serie i syv sæsoner og tre spillefilm. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Ti år efter biografgængerne for første gang kunne tage sig til hovedet og mærke tæerne krumme sig sammen ved synet af Frank Hvam og Casper Christensens pinlige udskejelser på det store lærred, begynder komikerduoen nu optagelserne til den tredje Klovn-film, som får titlen "Klovn The Final".

Og som navnet antyder bliver det den sidste Klovn-film i rækken. Det oplyser Nutmeg Movies og Nordisk Film i en pressemeddelelse.

- En tredje og sidste film er en sjov og naturlig måde for os at afslutte det fantastiske filmeventyr, der begyndte med "Klovn The Movie" for snart et årti siden, udtaler Casper Christensen og Frank Hvam i pressemeddelelsen.

- Vi vil gerne sætte et punktum med et brag, og vi glæder os til at komme i gang med optagelserne. Forhåbentlig bliver det lige så sjovt for publikum, som vi tror, det bliver for os, lyder det fra komikerduoen.

Optagelserne til "Klovn The Final" begynder tirsdag, og selv om holdet bag komedien ikke afslører mange detaljer om filmens handling, tager den ifølge pressemeddelelsen afsæt i, at Frank fylder 50 år og får mulighed for at se på sit eget liv udefra.

Casper Christensen og Frank Hvam fortæller, at de fra start har tænkt Klovn-filmene som en taburet med tre ben, nemlig en fortælling om den moderne mand og de tre vigtigste elementer i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab.

Hvor den første film, "Klovn The Movie", handlede om Franks kamp for at blive far, og toeren "Klovn Forever" handlede om venskabet med Casper, handler "Klovn The Final" om kærlighed.

Foruden Casper Christensen og Frank Hvam får biografgængerne gensyn med skuespiller Mia Lyhne i den nye film samt en række andre karakterer fra de tidligere film og tv-serien.

Den tredje og sidste Klovn-film bliver ligesom de to første instrueret af Mikkel Nørgaard, som også har instrueret de første seks sæsoner af tv-serien.

"Klovn The Final" får premiere 30. januar 2020.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.