Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Superstjerne holder cykelferie i Danmark

Det vælter ind med kendisser, der vil nyde det danske sommervejr.

Det vælter ind med kendisser, der vil nyde det danske sommervejr.
Skuespilleren Woody Harrelson er i øjeblikket i Danmark. Foto: Loic Venance/Ritzau Scanpix

Først var det skuespilleren Zac Efron, der ifølge flere medier blev spottet i Lyngby, så var det hans kollega Russell Crowe, der blev opdaget i indre København, og så var det tv-stjernen Shemar Moore, der flittigt lagde billeder på sin officielle Facebook-profil af, hvordan han og hans mor nød Danmark.

Nu viser det sig, at også skuespilleren Woody Harrelson, der blandt andet er kendt fra den populære HBO-serie "True Detective" og filmen "Natural Born Killers", også er i Danmark, hvor han oplever noget af det, de fleste forbinder med dansk sommer: cykelture og regnvejr.

Det viser hans kollega - den danske skuespiller Roland Møller - på sin story på sin Instagram-profil.

Her kan man se, hvordan skuespillerne cykler rundt på danske landeveje, spiser smørrebrød og drikker snaps til frokost - og på et tidspunkt bliver fanget i et gevaldigt regnskyl.

Se Roland Møllers Instagram-profil her: https://www.instagram.com/roland_moller/?hl=da

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.