Sugardateren Gina Jaqueline headhuntet til musikvideo

Sangeren Tobias Rahim bliver gift med Gina Jaqueline i en ny musikvideo. Han kalder hende et opfriskende ikon.

Sangeren Tobias Rahim bliver gift med Gina Jaqueline i en ny musikvideo. Han kalder hende et opfriskende ikon.
Gina Jaqueline blev først kendt i DR's dokumentarserie "En sugardaters fortælling". Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix

Hun var på alles læber, da hun gav et ærligt indblik i sit liv i DR3-dokumentarserien "Gina Jaqueline - En sugardaters fortælling", hvor hun fortalte, hvordan hun datede mænd i bytte for eksklusive gaver.

Efterfølgende er hun udkommet med en bog og har været med i dokumentaren "Midt i en drøm", hvor hun fortæller om sit møde med kærligheden.

Nu kan Gina Jaqueline ses i musikvideoen til sangeren Tobias Rahims nye single "Verden vælter".

Tobias Rahim, der blev landskendt som en del af duoen Camillo & Grande, gik solo i 2016 og har siden udgivet numre som "Luk mig op" og "Gode tider".

Han har brændende ønsket at få Gina Jaqueline til at spille med i musikvideoen til "Verden vælter", hvor de to er havnet i et ulykkeligt ægteskab.

- Jeg synes, Gina Jaqueline er et inspirerede menneske, der ikke lægger skjul på sig selv. Hun er et opfriskende ikon i Danmark, og jeg nyder hendes selskab, siger sangeren om Gina Jaqueline i en pressemeddelelse.

Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=kYYp_KuqeQM&feature=youtu.be

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.