Sting giver udendørskoncert i Holstebro til sommer

Holstebro er en af byerne på Stings europaturné næste år. Fans kan forvente at høre hans mest kendte sange.

Holstebro er en af byerne på Stings europaturné næste år. Fans kan forvente at høre hans mest kendte sange.
Den britiske musiker Sting skal til sommer spille i Holstebro. Det er en del af hans europaturné. (Arkivfoto). Foto: Axel Schmidt/Ritzau Scanpix
Den britiske verdensstjerne Sting lægger næste år vejen forbi Holstebro.Det oplyser koncertarrangør Live Nation i en pressemeddelelse.Den 67-årige musiker skal spille til Musikteatret Holstebros Open Air-koncert fredag den 21. juni næste år. Koncerten er en del af kunstnerens europaturné med navnet "Sting: My Songs".
Der er lagt op til et show med fokus på de mest kendte sange, som Sting har skrevet, samt et uddrag fra hans karriere i bandet The Police og som solokunster.Fans kan blandt andet forvente at høre hits som "Englishman In New York,", "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", "Roxanne" og "Message In A Bottle".Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer tager Musikteatret Holstebro ekstra plads i brug til udendørskoncerten. Dermed bliver der plads til 9000 gæster.Sting har spillet flere koncerter i Danmark - blandt andet gæstede han Royal Arena i september 2017, og i 2016 spillede han på Smukfest i Skanderborg.Sting har gennem sin karriere modtaget 16 Grammy-priser, og seks af priserne er fra tiden i The Police, som nåede at udgive fem albummer, og han blev i 2003 optaget af The Rock Hall of Fame.I løbet af sin karriere er det blevet til i alt næsten 100 millioner solgte albummer fra The Police og hans solokarriere.Billetsalget til koncerten i Holstebro begynder fredag den 7. december klokken 10. Prisen er 695 kroner plus et gebyr./ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.