Sofie Linde: Der er tit super nederen at være nogens mor

Sofie Linde blev sidste år mor til en lille pige. Det er ofte svært, og det skal vi sige højt, mener hun.

Sofie Linde blev sidste år mor til en lille pige. Det er ofte svært, og det skal vi sige højt, mener hun.
Sofie Linde har været vært på "X Factor" de sidste par år. Derudover har hun været vært på DR Ultra og DR Ramasjang. Hun blev sidste år mor til datten Trine sammen med sin mand, Joakim Ingversen. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Hun er tv-vært, skuespiller og forfatter - og så er hun mor. Det sidste er ikke altid lige nemt, og det skal der være plads til at tale om.

Det mener Sofie Linde, som er at finde på den røde løber til fredagens store modefest i København ELLE Style Awards.

Hun har skrevet bogen "Fårking gravid - En fremmed flytter ind", som handler om at være gravid og om alle de omvæltninger, der følger med en graviditet.

Nu arbejder hun på bog nummer to.

- Det er skønt at få børn, men det er også fucking hårdt og tit super nederen at være nogens mor. Det her skal være en bog, som andre mødre kan slå op i og tænke: "Åh, jeg er ikke den eneste. Jeg skal ikke have dårlig samvittighed", fortæller hun på den røde løber.

- Det er et solidaritetsmanifest for mødre om alt det, der er skod ved at være mor.

Sofie Linde, der har været vært på "X Factor" siden 2016, fik sidste år datteren Trine med sin mand, Joakim Ingversen.

- Jeg har en sund og rask pige, og hun er ved at blive et rigtigt menneske, så vi diskuterer også. Det er jo fucked up at diskutere med et lille barn på omkring 1 år, men hun har det vildt og godt, fortæller Sofie Linde.

Om parret skal have flere børn, hersker der ingen tvivl om.

- JA! Det skal vi, men ikke lige foreløbig.

Udover sin bog er Sofie Linde en af deltagerne i den kommende sæson af programmet "Stormester".

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.