Simon Kjærs kone: Jeg håber danskerne kan lære mig bedre at kende

Elina Gollert Kjær føler sig allerede lidt dansk. Nu håber hun, danskerne kan lære hende bedre at kende.

Elina Gollert Kjær føler sig allerede lidt dansk. Nu håber hun, danskerne kan lære hende bedre at kende.
Elina Gollert Kjær er gift med landsholdsanfører Simon Kjær. Parret har sammen to børn. Foto: Jeppe Melchiorsen/tv2/Free
I otte år har hun fulgt sin mand rundt i Europa. Adressen har heddet Tyskland, Italien, Frankrig og Tyrkiet, og nu er svenske Elina Gollert Kjær bosat i spanske Sevilla, hvor hun bor med sin mand, den danske landsholdsanfører Simon Kjær, og parrets to børn. For når ens mand er professionel fodboldspiller, så er det hans job, der bestemmer landekoden. - Simons arbejde har altid bestemt, hvor i verden vi bor. Men jeg har altid set det som en helt stor fordel, for det har bragt mig og min familie til steder og kulturer, som vi måske ellers aldrig ville have haft muligheden for at opleve på den måde, som vi har gjort, skriver Elina Gollert Kjær i en mail til Ritzau.
Hun er netop nu aktuel i programserien "Kærester med landsholdet - To Russia With Love". I starten havde hun sine tvivl om, hvorvidt hun ville deltage i programmet, fortæller hun. - Men jeg følte samtidig, at det var en mulighed for at vise folk, hvem jeg er, og hvordan min hverdag ser ud. Og så kunne folks opfattelse af mig blive baseret ud fra det i stedet for det stereotypiske billede af en fodboldfrue, skriver Elina Gollert Kjær. Hun er oprindeligt fra Stockholm, så hun håber også, at programmet kan give danskerne et indblik i hendes person. - Jeg synes, det her er en virkelig spændende mulighed for, at flere danskere kan komme tættere på mig.- Jeg føler mig allerede en smule dansk efter alle disse år med Simon og hans familie i Danmark, hvor vi har spist uanede mængder af stegt flæsk med persillesovs og fejret danske traditioner, forklarer Elina Gollert Kjær. De mange år uden for Skandinaviens grænser har dog også givet Elina Gollert Kjær et internationalt netværk og inspireret hende til at gå efter sine egne drømme. - Jeg har altid været en meget kreativ person og har tidligere arbejdet med mode. Nu har jeg tiden til at fortsætte i den retning med mit eget projekt, som jeg er meget spændt på, fortæller hun. Mens VM i Rusland står på, sætter Elina Gollert Kjær også kursen mod øst. Når det danske landshold spiller mod Frankrig, ser hun med fra tribunen. - Jeg ser frem til at mødes med vores familie og støtte Simon og Danmark sammen med dem, lyder det fra Elina Gollert Kjær. Andet afsnit af "Kærester med landsholdet - To Russia With Love" sendes onsdag aften efter Irans kamp mod Spanien. Programmet kan ses på TV2 Zulu og TV2 Play. /ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.