Se den nye trailer: Peter Mygind spiller sammen med Game of Thrones-stjerne

Den danske skuespiller har en rolle i den romantiske julefilm "Last Christmas".

Den danske skuespiller har en rolle i den romantiske julefilm "Last Christmas".
Peter Mygind har tidligere afsløret på Instagram, at han er stolt af at skulle være med i filmen. (arkivfoto) Foto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix

Det er intet mindre end en verdensstjerne, Peter Mygind står over for i filmen "Last Christmas", der har premiere om godt to måneder.

Her spiller han nemlig over for Game of Thrones-skuespillerinden Emilia Clarke, og i en ny trailer kan man få en forsmag på filmen og ikke mindst Peter Myginds optræden.

Men man skal ikke blinke, hvis man skal have et glimt af danskeren i den nye trailer, hvor han er med lige omkring 2 minutter og 22 sekunder inde.

Peter Mygind har tidligere afsløret på Instagram, at han skulle være med i filmen.

- Så stolt af at være en del af denne vidunderlige fortælling, skrev han i et opslag på Instagram i august.

Ifølge pressemeddelelsen handler filmen om Kate, der bliver spillet af Emilia Clarke, som har svært ved at finde sin plads i livet.

- Hun brokker sig over alt i tilværelsen og træffer konstant de forkerte beslutninger iklædt bjælder på skoene og alfekostume, som hendes job kræver, hun har på.

- Men så møder hun den fantastiske Tom (spillet af Henry Golding, red.), og kan næsten ikke tro på sit eget held! Langsomt tør hun igen lukke drømmene ind og lytte til sit hjerte nu med hans hånd i hendes.

- Sammen går de to julen i møde med kærlighed i hjertet og mod på livet, for hvad skulle dog kunne gå galt, når man har hjertet med i det, lyder det om handlingen.

Filmen "Last Christmas" kommer i biograferne den 14. november 2019.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.