Scandlines masseaflyser afgange midt i ferietrafikken

Næste uge kommer der halvt så mange afgange mellem Gedser og Rostock for rejsende med Scandlines.

Næste uge kommer der halvt så mange afgange mellem Gedser og Rostock for rejsende med Scandlines.
En af Scandlines færger skal på værft midt i højsæsonen. Foto: Odd Andersen/Ritzau Scanpix
Rederiet Scandlines sender en af de to færger, der sejler mellem Gedser og Rostock, til reparation i næste uge. Det betyder, at en lang række afgange bliver aflyst.Ugen, der er en af de helt tunge sommerferieuger, bliver samlet med 33 færre færgeoverfarter, da M/F Berlin skal repareres mellem den 16. og 20. juli.- Vi er nødt til at tage M/F Berlin på værft, og derfor tager vi den ud af drift mandag aften i næste uge, så vi kan finde ud af, hvad der er galt med den, så den hurtigst muligt kan komme i drift igen, siger kommunikationsdirektør hos Scandlines Anette Ustrup Svendsen til TV2 Øst om situationen.
I alt er 17 afgange fra Gedser aflyst mens 16 afgange fra Rostock er aflyst. Scandlines kan ikke til TV2 Øst oplyse, hvor mange passagerer, der er ramt af aflysningerne.Rederiet er dog i gang med at kontakte de berørte kunder for at forsøge af finde alternative løsninger til dem.- Hvis man alligevel kommer ned til Gedser og ikke har fået lavet en ombooking, så bliver man selvfølgelig tilbudt at komme med M/F Copenhagen som alternativ eller at blive ombooket til Rødby-Puttgarden, siger Anette Ustrup Svendsen til TV2 Øst og fortsætter:- Vi har selvfølgelig lagt det mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, hvor der trods alt er færrest, der sejler her i højsæsonen.Hun fortæller yderligere, at man teoretisk set godt kunne have ventet til højsæsonen var overstået, man at man har fokuseret på at få bragt problemerne i orden.- Vi har taget den her beslutning i samarbejde med vores teknikere, og de anbefalede, at vi indenfor en overskuelig fremtid tog den på værft. - Vi kunne have valgt at vente til efter højsæsonen, men det har vi ikke lyst til, så hellere få det bragt i orden. Det er ikke nogen ønskesituation for os, men det er desværre det, vi er nødt til, siger kommunikationsdirektøren.En fast forbindelse bestående af en sænketunnel mellem Lolland og Puttgarden på den tyske side er ved at blive opført. Den forventes at stå færdig i 2028./ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.