SAS sætter passagerrekord for juli

Knap 2,6 millioner mennesker rejste med SAS i juli. Det er to procent flere end samme periode sidste år.

Knap 2,6 millioner mennesker rejste med SAS i juli. Det er to procent flere end samme periode sidste år.
SAS satte passagerrekord i juli, hvor passagerantallet blev øget til knap 2,6 millioner. Foto: Paul Hanna/arkiv/Reuters
Luftfartsselskabet SAS satte passagerrekord for juli.Knap 2,6 millioner passagerer rejste med SAS i juli. Det godt to procent flere end samme periode sidste år. Det viser en opgørelse over trafiktallene fra SAS på selskabets hjemmeside.
Der var især fremgang i flyvninger i Europa og Skandinavien, mens indenrigsflyvninger også havde en lille fremgang. De lange distancer gik dog tilbage.De europæiske og skandinaviske flyvninger steg fire procent i juli.Den valutajusterede yield, der dækker over omsætningen per fløjet passagerkilometer, viste, at SAS tjente mere for hver kilometer, passagerne tilbagelagde i SAS' flysæder. Den valutajusterede yield viste en stigning på to procent i forhold til samme periode sidste år.Den indsatte kapacitet blev øget med tre procent, hvilket medvirkede til et fald i udnyttelsen af sædekapaciteten. Den såkaldte load factor, der dækker over, hvor mange af sæderne der var besat, faldt lige under et procentpoint til 85,6 procent./ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.