Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Sangeren R. Kelly sigtet for flere nye sexforbrydelser

Den 52-årige amerikanske sanger R. Kelly er sigtet for at være involveret i adskillige sexforbrydelser.

Den 52-årige amerikanske sanger R. Kelly er sigtet for at være involveret i adskillige sexforbrydelser.
Den Grammy-vindende R & B-sanger R. Kelly har igennem to årtier været genstand for beskyldninger om seksuelle overgreb. (Arkivfoto) Foto: Kamil Krzaczynski/Reuters

Den amerikanske R & B-sanger R. Kelly er fredag blevet sigtet for at være involveret i adskillige sexforbrydelser.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters og andre medier.

Ifølge anklagen har Kelly gennem de sidste tyve år været indblandet i voldtægt, kidnapning og seksuel udnyttelse af kvinder og børn.

Det amerikanske nyhedsside TMZ, der især beskæftiger sig med underholdningsbranchen, skriver, at Kelly blandt andet er anklaget for at have tvunget mindreårige til at deltage i seksuelle handlinger foran et kamera.

Ifølge anklagen har Kelly på organiseret vis rekrutteret kvinder og piger til seksuel omgang med ham.

Mange af sagerne skal angiveligt have fundet sted på Kellys mange rejser. Under hans koncerter skal han selv, holdet omkring ham herunder hans bodyguards have udpeget kvinder og piger.

Sangeren skal desuden have betalt folk, så sagerne ikke kom frem.

Kelly blev torsdag aften lokal tid anholdt i Chicago.

Sangeren er allerede et velkendt ansigt i det amerikanske retsvæsen. I to årtier har han været genstand for beskyldninger om seksuelle overgreb. Nogle af dem går så langt tilbage som 1998.

I 2008 blev Kelly frikendt i en sag, hvor han var anklaget for sex med en 13-årig pige. Tidligere i år havnede han bag tremmer på grund af manglende betaling af børnepenge.

R. Kelly blev løsladt efter at have betalt det manglende beløb på 161.000 dollar.

I maj blev han præsenteret for nye anklager i en sag om seksuelle overgreb begået mod blandt andre mindreårige.

R. Kelly har konsekvent afvist alle beskyldninger mod ham.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.