Risiko for metalstykker: Ymerdrys og rasp tilbagekaldes

En række forskellige pakninger af ymerdrys, øllebrød og rasp fra Orkla Foods Danmark er blevet tilbagekaldt.

Rasp og ymerdrys må gerne knase lidt mellem tænderne. Men i en række produkter fra Orkla Foods Danmark er der risiko for en decideret ubehagelig - og ikke helt ufarlig - overraskelse.I flere pakker kan der nemlig gemme sig små metalstykker, oplyser Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.Varerne har været solgt i butikker landet over og er nu tilbagekaldt, skriver styrelsen.
Ved indtagelse er der risiko for skade på tænder, i munden eller svælget, står der videre.- Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller at kassere det, skriver styrelsen.Der er tale om en række forskellige pakninger af rasp, ymerdrys og øllebrød, og butikkerne er ifølge Orkla Foods Danmark informeret.Koncernen ved, hvilke enheder det drejer sig om, men har ikke på nuværende tidspunkt overblik over det samlede antal.Ymerdrys af mærket Struer tilbagekaldes med bedst før-datoerne 25. oktober, 29. oktober, 30. oktober og 1. november - alle i 2019.Derudover tilbagetrækkes ymerdrys af mærkerne Crownfield og First Price, der er bedst før 25. oktober 2019.Det tilbagekaldte rasp og øllebrød af mærket Struer har bedst før-datoer henholdsvis 29. og 30. oktober 2019.Tilbagekaldt æblekagerasp af mærket Struer har bedst før-datoer 26., 30. og 31. oktober 2019.Og tilbagekaldt hvederasp fra Gestus har bedst før-dato 29. oktober 2019.Alle ovennævnte er i pakninger på 500 gram.Tilbagekaldt æblekagerasp af mærket Bakery Road har bedst før-dato 30. oktober 2019 og er i en pakning på 200 gram. /ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.