Radiovært og blogger Louise Hart er død

Indtil sin død bestyrede Louise Hart radioprogrammet "Nattevagten" på Radio24syv. Hun blev 39 år.

Radioværten og sangerinden Louise Hart, der senest bestyrede programmet "Nattevagten" på Radio24syv, er død.Det skriver bt.dk, som har fået oplysningen bekræftet hos radiostationens chefredaktør, Jørgen Ramskov.Louise Hart blev 39 år.
Hun havde tidligere fået konstateret aggressiv brystkræft og var gennem behandling med blandt andet kemoterapi.- Louise døde af naturlige årsager, men vi ved endnu ikke, om det var eftervirkninger af sygdomsforløbet, der tog så hårdt på Louise, at kroppen sagde stop, skriver Jørgen Ramskov ifølge bt.dk i en intern mail til radiostationens medarbejdere.Louise Hart bloggede om sit sygdomsforløb, og i foråret udgav hun også en EP med titlen "Med mig overalt". .Musikken skrev hun, mens hun var i kemoterapi.Tidligere lavede hun også børne-tv sammen med Sebastian Klein i programmet "Hulter til bulter".Radioprogrammet "Nattevagten" bestyrede hun indtil sin død. Udsendelsen mellem torsdag og fredag blev aflyst. Årsagen lød på "akutte omstændigheder"./ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.