Prinsesse Dianas uvaskede træningstrøje er blevet solgt på auktion

En mørkeblå sweatshirt, som prinsesse Diana altid bar i fitnesscentret, er blevet solgt for 354.000 kroner.

En mørkeblå sweatshirt, som prinsesse Diana altid bar i fitnesscentret, er blevet solgt for 354.000 kroner.
Prinsesse Diana blev 36 år gammel. Hun døde i en tragisk bilulykke i en tunnel i Paris den 31. august 1997. Foto: Jamal A. Wilson/Ritzau Scanpix

I år er det 22 år siden, prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i Paris, men interessen for den britiske prinsesse er stadig enorm, og det gælder også hendes tidligere ejendele.

I hvert fald er en af prinsesse Dianas aflagte træningstrøjer, som hun ofte havde på, når hun besøgte sit foretrukne fitnesscenter i London, blevet solgt på auktion i den amerikanske by Boston for 53.532 dollar, skriver Hello Magazine.

Det svarer til cirka 354.000 danske kroner.

Trøjen er mørkeblå og har et logo fra flyselskabet Virgin Atlantic på maven, og den er blevet doneret af prinsesse Dianas tidligere personlige træner, Jenni Rivett.

Hun fik trøjen af Diana umiddelbart inden prinsessens død i 1997 sammen med en seddel med teksten: "Kæreste Jenni, mange kærlige hilsner fra Diana".

Sedlen blev solgt på auktionen sammen med sweatshirten, som ifølge Jenni Rivett ikke er blevet vasket, siden prinsesse Diana bar den sidst.

Jenni Rivett har tidligere fortalt, at prinsesse Diana altid havde den samme mørkeblå træningstrøje på i fitnesscentret for at forsøge at mindske interessen fra paparazzi-fotograferne, der fulgte hende døgnet rundt.

Hun har nu valgt at sætte trøjen på auktion, fordi den alligevel bare lå i et skab, og hun synes, den fortjener at blive æret.

På en seddel, som blev solgt sammen med trøjen, har Jenni Rivett skrevet:

- Jeg planlægger at bruge pengene fra auktionen på at hjælpe en familie fra Malawi. Det er jeg sikker på, at prinsesse Diana ville have været glad for.

Prinsesse Diana blev 36 år. Hun var gift med prins Charles og er mor til prins William og prins Harry.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.