Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Prinsepar på farefuld rejse: Alle detaljer holdes hemmelige

Mandag rejser prins William og hertuginde Kate på deres første officielle rejse til Pakistan.

Mandag rejser prins William og hertuginde Kate på deres første officielle rejse til Pakistan.
Prins William og hertuginde Kate rejser mandag til Pakistan for første gang. Foto: Pool/Reuters

Når prins William og hertuginde Kate mandag sætter sig på et fly for at rejse til Pakistan, har de fem dage forude i det uroplagede land.

Men hvad der skal ske, mens det royale britiske par besøger landet, er der ikke sluppet mange detaljer ud om. Af sikkerhedshensyn er programmet for turen nemlig i store træk forblevet en hemmelighed, skriver forbes.com.

Journalister, der dækker besøget, bliver briefet i sidste minut om, hvad programmet er, skriver mediet, der også kan fortælle, at det pakistanske militær vil danne jernring om parret.

Kensington Palace kalder ifølge flere britiske medier rejsen for den mest komplekse tur, parret nogensinde har været på - både på grund af logistik og de mange sikkerhedshensyn, der skal tages.

Indtil videre er det kommet frem, at parret lander i hovedstaden Islamabad, og at turen vil vare fem dage. De vil rejse rundt i landet til blandt andet byen Lahore og bjergegne mod nord, og de vil besøge forskellige organisationer, der varetager formål, som prinseparret støtter.

De skal desuden også mødes med den pakistanske præsident.

Formålet med rejsen er at ære det historiske forhold mellem Storbritannien og Pakistan og vise, hvordan Pakistan tager sig ud i dag som en dynamisk og fremadskuende nation, lyder det i en pressemeddelelse fra Kensington Palace.

Det skriver mediet aljazeera.com.

Pakistan er ifølge både det britiske og danske udenrigsministeriums rejsevejledning et farligt sted at rejse hen, da der er stor risiko for terror. Der er flere egne af landet, som det direkte frarådes at rejse til.

Prins Williams mor, prinsesse Diana, besøgte Pakistan tilbage i 1996.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.