Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Populære tv-værter skifter DR ud med konkurrenten

Når TV2 til august har premiere på et nyt talkshow, bliver det med to kendte DR-værter i spidsen.

Når TV2 til august har premiere på et nyt talkshow, bliver det med to kendte DR-værter i spidsen.
Journalist Abdel Aziz Mahmoud har sammen med kollegaen Petra Nagel taget springet fra DR til TV2, hvor de skal være en del af værtsholdet på TV2's nye talkshow. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Når TV2 den 19. august har premiere på et nyt, dagligt talkshow, bliver det med de to DR-journalister Abdel Aziz Mahmoud og Petra Nagel som værter.

Det skriver TV2.

Ifølge redaktøren på det nye talkshow skal programmet "få seerne til at se dags- og tidsaktuelle historier fra nye perspektiver".

De to værtspar, som skiftevis kommer til at styre talkshowet, bliver Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud samt Petra Nagel og Jes Dorph-Petersen.

36-årige Abdel Aziz Mahmoud har været vært på DR og er især kendt fra programmerne "Familien på Lærkevej" og "Abdel mellem fjender". Han har også skrevet flere bøger.

Petra Nagel på 35 år er særlig kendt fra programserierne "Petra dater hele verden", "Petra elsker sig selv" og "Petra får en baby" på DR3.

De to unge værter får selskab af mere erfarne kræfter.

49-årige Natasja Crone har siden 2008 været vært på TV2 Nyhederne og på adskillige årskavalkader, mens den erfarne vært Jes Dorph-Petersen på nuværende tidspunkt er vært på "Go' aften Danmark".

Det nye talkshow sendes i to dele mandag til fredag klokken 17.20 og klokken 18.25, hvor TV2 i dag sender "Go' aften Danmark".

Det er endnu ikke afgjort, om det nye talkshow får programtitlen "Go' aften Danmark" eller en anden titel.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.