Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Oscar Bjerrehuus: Jeg vil træde ud af min fars skygge

Modellen bruger "Vild med dans" til at vise, hvem han er, og at han er andet end sit berømte efternavn.

Modellen bruger "Vild med dans" til at vise, hvem han er, og at han er andet end sit berømte efternavn.
Oscar Bjerrehuus vil gerne vise, hvem han egentlig er. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gennem ni programmer har modellen Oscar Bjerrehuus valset ind i hjerterne hos tv-seerne i "Vild med dans".

Men han har også danset sig ud af sin berømte families skygge og vist, hvem han selv er. Og det har været vigtigt for ham.

For det er de færreste danskere, der ikke kender og har en holdning til hans farmor, Suzanne Bjerrehuus, og hans far, Oliver Bjerrehuus.

- Hvis du ikke kommer ud med dit eget eller står frem som dig selv, så kan man, i hvert fald for mit vedkommende, blive stemplet som Oliver Bjerrehuus' søn, siger modellen.

- Jeg vil rigtig gerne vise min egen person og have min egen identitet. Og jeg synes, at her i "Vild med dans", handler det om mig. Og jeg får lov til at fortælle noget om mit eget liv. Og jeg kan vise, at jeg også kan noget, siger han.

Oliver Bjerrehuus har i mange år været kendt som lidt af en festabe, hvis private forhold og eskapader ofte har været til genstand for stor opmærksomhed i medierne.

Men der er også en anden side af ham, fortæller Oscar Bjerrehuus.

- Jeg har tit oplevet, at folk har haft fordomme om min far og har haft en mening om ham, også på internettet. Jeg har tit tænkt , at det var ærgerligt, for jeg kender ham og ved, han ikke er sådan, som de tror, siger Oscar Bjerrehuus.

- Sådan havde jeg det også, da jeg var lille, hvor jeg har gået rundt med nogle ting og gerne ville vise, at min far var en bedre person, end han blev udstillet som, siger han ærligt.

I "Vild med dans" nyder Oscar Bjerrehuus dog, at det handler om ham og ikke hans familie.

- Det har givet mig en mulighed for at vise min egen person og ikke stå i skyggen af min far, siger modellen, der i programmet danser med den professionelle danser Asta Björk.

At det oven i købet er så fedt at danse, er kommet bag på Oscar Bjerrehuus

- Der er nogle vilde følelser i dans og nogle ting, der kan komme til udtryk.

- Jeg har fået boostet min selvtillid på en måde, jeg ikke troede kunne ske. Det havde jeg ikke regnet med. Men jeg er gået ud over nogle grænser og har kastet mig ud i noget, der er godt for mig. Og det er jeg glad for, siger han.

"Vild med dans" sendes fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.