Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Neel Rønholts forandring: Jeg slår mig selv mindre i hovedet

"Vild med dans" har fået skuespiller Neel Rønholt til at være glad og stolt, selv om hun begår fejl.

"Vild med dans" har fået skuespiller Neel Rønholt til at være glad og stolt, selv om hun begår fejl.
Neel Rønholt og hendes dansepartner, Michael Olesen, var fredag aften på dansegulvet i en slowfox. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Hver uge bliver nydanserne i "Vild med dans" kastet ud i at lære en ny dans på rekordtid.

Men for skuespiller Neel Rønholt er det ikke kun dansetrinene, som er udfordrende.

Underholdningsprogrammet har nemlig også udfordret skuespillerindens perfektionisme og frygt for at begå fejl, som har fulgt hende i mange år.

- Hele mit liv har jeg været meget perfektionistisk. Det er jeg jo stadig, men nu kan jeg danse en dans, uden at den er perfekt og alligevel være stolt af mig selv.

- Det er et meget stort skridt for mig, fortalte skuespilleren efter fredagens udgave af "Vild med dans".

Her var hun sammen med sin professionelle dansepartner, Michael Olesen, på dansegulvet i en slowfox.

Selv om dansen ikke sad hundrede procent i skabet, så var Neel Rønholt glad og stolt efterfølgende.

- Jeg slog ikke mig selv i hovedet undervejs eller bagefter, det er en stor bedrift for mig, sagde skuespilleren og påpeger, at hun ikke nødvendigvis havde haft det sådan i sæsonens første program.

Også Neel Rønholts dansepartner i showet, Michael Olesen, kan mærke, at skuespillerinden har været igennem en stor udvikling i de første måneder af "Vild med dans".

- Jeg er sammen med hende i træningslokalet hver dag, og jeg ved, at Neels største kritiker er hende selv.

- Neel er perfektionistisk og vil så gerne gøre det hele rigtigt. Det, at vi er nået hertil, hvor vi kan give slip, nyde det og være i det, er fantastisk at opleve, sagde den professionelle danser.

Neel Rønholt og Michael Olesen er blandt de syv tilbageværende par i årets udgave af "Vild med dans".

Programmet bliver vist på TV2 fredag klokken 20.00.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.