Musikeren Rasmus Berg fra Den Gale Pose er død

Rasmus Berg kendt fra Den Gale Pose er død, 45 år gammel. Det bekræfter familien over for Ekstra Bladet.

Rasmus Berg kendt fra Den Gale Pose er død, 45 år gammel. Det bekræfter familien over for Ekstra Bladet.
Den Gale Pose. Fra venstre Jesper "Jokeren" Dahl, Rasmus "B" Berg, og Nicholas "Coldhands" Kvaran. (ARKIV) Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Musikeren Rasmus Berg, der var med til at starte rapgruppen Den Gale Pose, er død efter alvorlig sygdom. Han blev 45 år gammel. Det bekræfter familien over for Ekstra Bladet. Rasmus Berg efterlader sig sin kone og to små døtre. - Rasmus sov ind tirsdag morgen omgivet af sin familie. Det kom meget pludseligt og som et stort chok. Hele familien er knust, siger familiemedlemmet til Ekstra Bladet. Den Gale Pose startede karrieren i slutningen af 1980'erne og blev for alvor kendte i Danmark gennem 1990'erne.
Gruppen bestod ud over Rasmus Berg af Jesper "Jokeren" Dahl og Nicholas "Coldhands" Kvaran. På Facebook har Nicholas "Coldhands" Kvaran kommenteret dødsfaldet. - Har ingen ord!Han har desuden gengivet en opdatering fra Rasmus Bergs søster. - I går tog min familie og jeg afsked med min lillebror Rasmus Berg, som forlod denne verden efter en hård kamp mod en modbydelig sygdom. Han kæmpede så tappert, og han vil være i vores hjerter altid, skriver hun. Den Gale Pose udgav sit første album "Mod Rov", som blandt andet indeholdt hittet "Flere Ho's". I 1998 udgav de albummet "Sådan Er Reglerne" med hittet "Spændt Op Til Lir". I 2001 udgav gruppen sit tredje og sidste album, "Definitionen af en stodder".De stoppede deres samarbejde i 2002, og efterfølgende gik "Jokeren" solo. I 2011 blev gruppen samlet igen og gav en enkelt koncert. Den Gale Pose har desuden været med til at producere sange for en lang række navne. Det gælder blandt andre MC Clemens og Outlandish. /ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.