Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Meghan har kæmpet med at være mor i mediernes søgelys

Det har ikke just været en dans på roser at blive mor, medgiver Meghan Markle i et følelsesladet interview.

Det har ikke just været en dans på roser at blive mor, medgiver Meghan Markle i et følelsesladet interview.
Prins Harry og hertuginde Meghan har været på en rundtur i Sydafrika. I den forbindelse blev det følelsesladede interview med ITV optaget. Foto: Michele Spatari/Ritzau Scanpix

At blive mor og samtidig være i mediernes søgelys har været ganske hårdt for Meghan Markle.

Det medgiver hertuginden af Sussex i et uddrag af et følelsesladet interview, som blev offentliggjort fredag af britiske ITV, og som bliver en del af en dokumentar, der bliver vist på søndag.

Den amerikanske tidligere skuespillerinde fødte sønnen Archie i maj efter at være blevet gift med prins Harry sidste år.

Den berygtede britiske presse var til at begynde med ganske positivt indstillet over for 38-årige Markle, men dækningen er blevet mere kritisk med historier om splid både i Markles amerikanske familie og i England.

I interviewet med ITV under parrets seneste rundtur i Sydafrika, siger hun:

- Enhver kvinde - især når de er gravide - er meget sårbar, og derfor var det en stor udfordring. Og når så du har en nyfødt, svarede hun på spørgsmålet om, hvordan hun klarer det.

- Især som kvinde kan det være meget.

Hun tilføjer tydeligt berørt:

- Og tak for, at du spørger, for ikke mange har spurgt mig, om hvordan jeg har det. Men det er en meget virkelig ting at klare sig igennem bag kulisserne.

Hun svarede derefter ja til spørgsmålet, om man kan sige, at det virkelig "har været en kamp".

Prins Harry sammenlignede for godt en uge siden mediernes behandling af hertuginde Meghan med deres behandling af prinsens afdøde mor, prinsesse Diana.

Hun var konstant i de britiske mediers søgelys, indtil hun døde i en ulykke i 1997.

Prins Harrys udtalelse kom i forbindelse med et søgsmål, som handler om, at parret mener, at avisen på ulovlig vis har offentliggjort et af Meghans private breve.

Det højtprofilerede par ønsker at svare igen på "ubønhørlig propaganda", forklarede prins Harry i en lang og personlig udtalelse.

/ritzau/AFP

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.