Mand fra Kalundborg vinder 210 millioner kroner i Eurojackpot

Danske Spil har lørdag været i kontakt med den dansker, der fredag vandt 210 millioner kroner i Eurojackpot.

Danske Spil har lørdag været i kontakt med den dansker, der fredag vandt 210 millioner kroner i Eurojackpot.
Kæmpegevinsten i Eurojackpot blev vundet på vindertallene 4, 16, 21, 31, 42, 4 og 6. (Arkivfoto) Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

En heldig mand fra Kalundborg Kommune blev fredag 210.688.619 kroner rigere, da han ramte de syv vindertal i Eurojackpot.

Og lørdag formiddag har Danske Spil været i kontakt med vinderen af en gevinst på næsten en kvart milliard danske kroner.

Han er dog meget overvældet og ønsker ikke at sige noget, oplyser Danske Spil, der derfor ikke kan udtale sig yderligere.

- Vi skal respektere, at vinderne har et privatliv. Det er en ret stor omvæltning at vinde så mange penge, siger pressemedarbejder ved Danske Spil Camilla Cornelius.

Vinderen har som abonnementskunde vundet den store præmie ved at ramme fem vindertal og to såkaldte stjernetal.

Det er den næststørste gevinst i danmarkshistorien.

Den største præmie i dansk historie blev vundet i 2015, da en kvinde vandt 315 millioner kroner i en Kvickly i Helsingør.

Eurojackpot har eksisteret siden marts 2012 og har altid 63 millioner kroner i førstepræmie som minimum.

Foruden Danmark er 17 europæiske lande med i Eurojackpot-spillet, og vindertallene bliver hver fredag trukket i Finlands hovedstad, Helsinki.

- Det er bare helt fantastisk, at en dansker har vundet førstepræmien på over 210 millioner, sagde Pernille Mehl, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, fredag i en pressemeddelelse.

- Tænk, at vi i Danske Spil har mulighed for at sende en person på juleferie og ind i 2019 som mangemillionær. Jeg tror og håber, det bliver noget af en fest, sagde hun.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.