Magnussen får ny Formel 1-bil: Den ser hurtig ud

Kevin Magnussen var torsdag med til at afsløre Haas-holdets nye racerbil til den kommende Formel 1-sæson.

Kevin Magnussen var torsdag med til at afsløre Haas-holdets nye racerbil til den kommende Formel 1-sæson.
Racerkørerne Kevin Magnussen og Romain Grosjean viser Haas' nye racerbil frem før den kommende Formel 1-sæson. Foto: John Sibley/Reuters
Kevin Magnussen var torsdag med til at afsløre Haas-holdets nye racerbil til den kommende Formel 1-sæson.
Kevin Magnussen og Romain Grosjean skal forsøge at forbedre henholdsvis niende og 14.-pladsen fra sidste år i den kommende Formel 1-sæson. Foto: John Sibley/Reuters

Den danske racerkører Kevin Magnussen har fået en ny racerbil, der den kommende sæson skal hjælpe ham med at blive blandt de bedste i Formel 1.

Den nye bil blev præsenteret i London torsdag, hvor Magnussen sammen med teamkollegaen på Haas, Romain Grosjean, holdchef Gunther Steiner og hovedsponsor Rich Energy deltog.

- Den er fed. Den ser hurtig og vred ud, siger Magnussen til præsentationen.

Den kommende sæson er den fjerde, hvor Haas kører Formel 1, og det er tredje gang, at Magnussen er bag rattet i den ene af holdets to racere.

Derfor glæder danskeren sig nu til at komme ud og teste bilen, der er sort og guld-farvet.

- Det bliver spændende. Det er første gang, vi kan mærke bilen og mærke, om den kan være hurtig nok. Det ser jeg frem til, siger han.

Magnussen sluttede sæsonen i 2018 som samlet nummer ni, mens Grosjean blev nummer 14.

Team Haas blev nummer fem i konstruktørernes konkurrence - den bedste placering for holdet nogensinde.

- Vores mål er at gøre det lige så godt og gerne bedre end sidste år. Men det vil de andre hold også, siger teamchef Gunther Steiner.

- Bilen ser flot ud. Jeg håber, at den også vil være hurtig. Jeg er ret sikker på det, siger han.

Den kommende Formel 1-sæson skydes i gang i marts, og det første grandprix køres 17. marts i Australien.

Sæsonen består af 21 grandprixer og slutter i Abu Dhabi den 1. december 2019.

Lewis Hamilton blev verdensmester i 2018.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.