Lidl tilbagekalder igen vare på grund af mistanke om listeria

Flødestuvet spinat kan indeholde listeria og tilbagekaldes. Det er anden dag i streg, en vare tilbagekaldes.

Der er grund til at gå indholdet i fryseren efter med en tættekam, for Lidl tilbagekalder nu for anden dag i streg en vare på grund af mistanke om listeria.Der er tale om frossen Freshona flødestuvet spinat.Produktet er solgt i butikker landet over, oplyser fødevarevirksomheden Lidl i en pressemeddelelse.
Både Coop Danmark og Lidl kaldte torsdag dybfrosne ekstra søde majs tilbage på grund af mistanke om listeria.I Danmark er i alt fire personer blevet smittet med listeria, og en er død.Listeriabakterier kan være sundhedsskadelige, hvis produktet ikke koges, før det indtages.Forbrugere rådes til at levere de pågældende varer tilbage til butikken eller smide dem ud.I alt er 47 personer i Europa blevet smittet med listeria. Heraf er ni personer døde. Det oplyser EFSA, der er et europæisk fødevareinstitut, som rådgiver EU-systemet om den nyeste viden.ESFA har undersøgt sagen i et år og siger nu, at udbruddet af listeria sandsynligvis stammer fra frosne majs fra Ungarn./ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.