Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Kronprinsesse Mary om at sende børnene til Schweiz: Det er en gave

Kronprinsparrets fire børn skal næste år have et kortere ophold på en international skole i Schweiz.

Kronprinsparrets fire børn skal næste år have et kortere ophold på en international skole i Schweiz.
Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys fire børn skal til næste år på et kortere skoleophold i Schweiz. (arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det nye år kommer til at byde på en stor og spændende udfordring for prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Onsdag kom det nemlig frem, at den royale børneflok skal på et kortere skoleophold i Schweiz i 2020, og onsdag eftermiddag tog kronprinsesse Mary sig tid til at kommentere nyheden over for TV2 under kronprinsparrets erhvervsfremstød i Frankrig.

- Det er rigtigt. Det er noget, der er under planlægning. Et kort ophold på en international skole. Vi ser det som en gave til vores børn, hvor de kan være sammen om det og en gave, de har med sig resten af livet, siger kronprinsessen til tv-stationen.

Det var kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby, som onsdag formiddag bekræftede over for avisen.dk, at kronprins Frederik og kronprinsesse Marys fire børn skal på et skoleophold i Schweiz næste år.

Det er ikke oplyst, hvor langt eller hvornår skoleopholdet i Schweiz skal være.

51-årige kronprins Frederik har selv gået i skole i udlandet som barn.

Fra 1982 til 1983 var han kostskoleelev på École des Roches i Frankrig. Her havde han selskab af sin lillebror, prins Joachim.

Prins Joachim og prinsesse Marie er i øjeblikket bosat i Paris, hvor prinsen er startet på den højest rangerede lederuddannelse i det franske militær.

I den forbindelse er parrets to børn, prins Henrik og prinsesse Athena, begyndt på en skole i Paris.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.