Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Kim Bodnia er nomineret til prestigefyldt tv-pris

Den danske skuespiller Kim Bodnia er i spil til vinde en statuette til dette års Bafta TV Awards.

Den danske skuespiller Kim Bodnia er i spil til vinde en statuette til dette års Bafta TV Awards.
Kim Bodnia er blandt andet kendt fra DR's dramaserie "Broen" og for rollen som den småskøre Jens i "Nattevagten". Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Til maj skal danske Kim Bodnia finde sit fineste jakkesæt frem.

Den 53-årige skuespiller er nemlig blandt de nominerede til den prestigefyldte britiske prisuddeling Bafta TV Awards, hvor han er nomineret i kategorien Bedste Mandlige Birolle.

Det skriver BBC.

Kim Bodnia er nomineret for sin rolle i thrillerserien "Killing Eve", som i Danmark kan ses på HBO.

I serien spiller han rollen som Konstantin, der træner den kvindelige lejemorder Villanelle, der bliver spillet af den britiske skuespillerinde Jodie Comer.

Foruden Jodie Comer har "Killing Eve" også Greys hvide verden-stjernen Sandra Oh i hovedrollen.

Serien handler om to kvinder, der står på hver sin side af loven, og den er skrevet af den prisvindende manuskriptforfatter Phoebe Waller-Bridge, der også står bag tv-serierne "Fleabag" og "Crashing".

"Killing Eve" er den tv-serie, der er nomineret flest gange til årets Bafta TV Awards med i alt 14 nomineringer.

For at få den eftertragtede pris som Bedste Mandlige Birolle skal 53-årige Kim Bodnia vinde over den britiske skuespiller Alex Jennings fra tv-serien "Unforgotten", Ben Whishaw fra tv-serien "A Very English Scandal" og Stephen Graham fra "Save Me".

Awardshowet afholdes søndag den 12. maj i Royal Festival Hall i London.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.