Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Kendt tv-vært skal være med i Vild med dans

Tv-vært og skuespiller Christopher Læssø bliver den sidste af 12 nydansere i efterårets "Vild med dans".

Tv-vært og skuespiller Christopher Læssø bliver den sidste af 12 nydansere i efterårets "Vild med dans".
Tv-værten og skuespilleren Christopher Læssø skal snart afprøve sit talent for standard- og latinamerikanske danse, når han til efteråret deltager i "Vild med dans". (arkivfoto) Foto: Laurent Emmanuel/Ritzau Scanpix

Han fik sit folkelige gennembrud, da han guidede seerne gennem flere sæsoner af TV2-programmet "Danmark har talent", men nu skal tv-vært og skuespiller Christopher Læssø selv afprøve sit talent for standard- og latinamerikanske danse.

Han skal nemlig deltage i efterårets sæson af TV2-programmet "Vild med dans".

Det skriver Ekstra Bladet, som har talt med skuespilleren, der bekræfter, at han tirsdag skrev under på at deltage i det populære underholdningsprogram.

- Jeg er super glad for det. Men det er sådan en opgave, man lige tygger en ekstra gang på, inden man siger ja. Jeg har hørt fra mine kolleger, der har været med, at det er ekstremt hårdt, siger han til avisen.

Christopher Læssø er oprindeligt uddannet skuespiller fra Statens Scenekunstskole, og de senere år har han blandt andet haft roller i DR-serien "Bedrag" og filmen "De frivillige".

Christopher Læssø er den 12. nydanser på deltagerlisten i årets "Vild med dans". Dermed er listen over nydansere til den 16. sæson af det populære program nu komplet.

Listen tæller også skuespillerne Marie Bach Hansen, Neel Rønholt og Jakob Fauerby, dessertkok og dj Christel Pixi, model Oscar Bjerrehuus, sangerinderne Coco O. og Anne Dorte Michelsen samt bokser Mikkel Kessler, bordtennisspiller Michael Maze, kok Umut Sakarya og forretningskvinden Birgit Aaby.

16. sæson af "Vild med dans" bliver vist til efteråret på TV2.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.