Kardashian trygler Trump om hjælp til at få løsladt rapper i Sverige

Kim Kardashian, Kanye West og en række amerikanske politikere kræver rapperen A$AP Rocky løsladt.

Kim Kardashian, Kanye West og en række amerikanske politikere kræver rapperen A$AP Rocky løsladt.
Kim Kardashian er den seneste i rækken af kendisser, der går ind i sagen om den fængslede rapper. Foto: Angela Weiss/Ritzau Scanpix

Fredag eftermiddag får rapperen A$AP Rocky besked om, hvorvidt han skal forblive i Kronoberg fængslet i Stockholm.

Her har han siddet varetægtsfængslet sigtet for grov vold, siden han den 2. juli meldte sig selv til det svenske politi efter at have været i karambolage med to unge drenge på gaden.

Anklagemyndigheden i Sverige har tidligere på dagen oplyst, at den ved fredagens grundlovsforhør vil kræve, at rapperen skal fængsles i yderligere knapt en uge, fordi politiet stadig er i gang med at undersøge sagens omstændigheder.

Men står det til en lang række kendisser og amerikanske politikere, så skal rapperen løslades.

Realitystjernen Kim Kardashian West er den seneste, der er gået ind i sagen, og det er hun ifølge mediet TMZ med tunge skyts.

Hun har nemlig henvendt sig til sin gode bekendte Jared Kushner, der ud over at være den amerikanske præsident Donald Trumps svigersøn, også er en af hans nærmeste rådgivere, og bedt ham om at få Det Hvide Hus til at gå ind i sagen.

Og det ser ud til, at hun har fået sin vilje. Natten til fredag tweetede Kim Kardashian West en tak til både Jared Kushner, den amerikanske udenrigsminister, Mike Pompeo, og præsident Donald Trump for deres indsats for at få A$AP Rocky ud af fængslet.

Samtidig har flere medlemmer af Repræsentanternes Hus for Demokraterne - heriblandt Hakeem Jeffries og Andre Carson - ifølge TMZ varslet, at de vil demonstrere mod fængslingen af rapperen.

Tidligere har en underskriftsindsamling for at løslade A$AP Rocky fået store stjerner som Post Malone, Justin Bieber og Frank Ocean til at ytre deres støtte til rapperen.

Der ventes at komme nyt i sagen fredag eftermiddag.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.