Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Hollywoodpar venter deres sjette barn

Dawsons Creek-stjernen James Van Der Beek og producer Kimberly Van Der Beek venter deres sjette barn.

Dawsons Creek-stjernen James Van Der Beek og producer Kimberly Van Der Beek venter deres sjette barn.
Kimberly og James Van Der Beek skriver på Instagram, at de tidligere har oplevet tre spontane aborter. (Arkivfoto) Foto: Robyn Beck/Ritzau Scanpix

Med fem børn i alderen et til ni år har skuespilleren James Van Der Beek og hustruen Kimberly allerede hænderne fulde.

Men inden længe byder parret endnu et barn velkommen til verden.

Det afslører den 42-årige skuespiller, der er bedst kendt for sin rolle som Dawson i teenageserien "Dawsons Creek", på Instagram.

Det skriver People.

- Jeg er ovenud lykkelig for at kunne fortælle, at endnu et lille glædesbundt har valgt os som sin familie, skriver skuespilleren i opslaget, hvor han deler et familiebillede af sig selv, sin hustru og deres store børneflok.

Dawsons Creek-stjernen og produceren Kimberly Van Der Beek blev gift i 2010. Sammen har de børnene Olivia på 9 år, Joshua på 7 år, Annabel Leah på 5 år, Emilia på 3 år og Gwendolyn på 15 måneder.

I opslaget fortæller skuespilleren også, at parret tidligere har oplevet tre spontane aborter.

- Spontane aborter er noget, som folk nærmest ikke taler om og ofte gennemgår i hemmelighed. Men det skal ikke være forbundet med skam, skriver James Van Der Beek.

Parret har ikke offentliggjort, hvornår barnet ventes at komme til verden.

Se det søde opslag her: https://www.instagram.com/p/B3VkzglJ4ae/?utm_source=ig_web_copy_link

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.