Hitmager tager fusen på festivalgæster med overraskelseskoncerter

Sangeren Bro var egentlig ikke på plakaten til årets Smukfest, men det forhindrer ham ikke i at spille.

Sangeren Bro var egentlig ikke på plakaten til årets Smukfest, men det forhindrer ham ikke i at spille.
Bro har lagt navn og stemme til flere store hits, men faktisk er det sangeren og sangskriveren Basim, der står bag musikken. Foto: Petra Kleis/Free

Der har været smæk på i år for den danske hitmager Bro, men fredag aften og søndag eftermiddag tager han en ekstra tjans, når han dukker op på Smukfest for at spille henholdsvis en såkaldt pop-up-koncert ved Wunderbar og en ekstra koncert søndag eftermiddag på Sherwood-scenen.

Sangeren var ellers ikke en del af det line-up, festivalen i Skanderborg i år oprindeligt havde afsløret, men som en ekstra overraskelse til publikum har han indvilget i at dukke op og spille nogle af sine hits.

- Det har været den vildeste sommer med næsten 150 job, hvor jeg har optrådt for et væld af mennesker i hele Danmark, siger Bro, der lyder det borgerlige navn Kevin Andreasen.

- Jeg synes, det er på sin plads, at vi også kommer forbi Smuk og inviterer til spontan fest. Vi håber meget, at der kommer en masse mennesker, som er klar på en stor omgang sommerfest, siger sangeren forud for koncerten.

Bro, der blandt andet står bag hits som "Sydpå" og "Hvor er du Bro", spiller ved Wunderbar klokken 23.00 fredag aften og på Sherwood-scenen klokken 16.15 søndag.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.