Helt ny ære tilfalder 83-årige Ghita Nørby

Skuespillerinden Ghita Nørby modtager Svend Hædersprisen. Hun er den første til at modtage prisen.

Skuespillerinden Ghita Nørby modtager Svend Hædersprisen. Hun er den første til at modtage prisen.
83-årige Ghita Nørby modtager en nyoprettet hæderspris Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Når Svend Prisen den 29. august bliver afholdt for 14. gang, vil der for første gang i prisuddelingens historie blive uddelt en særlig hæderspris. Den nyindstiftede Svend Hæderspris uddeles af juryen, og skuespillerinden Ghita Nørby bliver den første til at modtage prisen.
Det fremgår af en pressemeddelelse. - Jeg kan bare sige, at jeg er så stolt og taknemmelig. Jeg glæder mig i min sjæl. Og jeg glæder mig til at komme til Svendborg, skriver Ghita Nørby i en mail. I løbet af aftenen den 29. august skal der uddeles priser til blandt andet årets bedste danske film, årets tv-dramaserie og bedste danske skuespiller og skuespillerinde. Til Svend Prisen udvælger en jury et felt med afsæt i de bedst sælgende film fra 1. juli 2017 til 30. juni 2018, og herefter er det danskerne, der afgør, hvem der skal løbe med statuetterne.Svend Prisen 2018 afholdes den 29. august klokken 18.30 på torvet i Svendborg. Peter Frödin er vært for årets prisuddeling. /ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.