Grandprix-dronning debuterer som radiovært

Kirsten Siggaard skal spille sine yndlingssange og fortælle personlige anekdoter som radiovært på P5.

Kirsten Siggaard skal spille sine yndlingssange og fortælle personlige anekdoter som radiovært på P5.
Kirsten Siggaard sætter sig bag radiomikrofonen og spiller sine yndlingssange for P5's lyttere. (arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det bliver i sandhed en festlig lørdag for sangerinde og skuespiller Kirsten Siggaard. Her kan hun nemlig fejre både sin 65-års fødselsdag og sin debut som radiovært.

Det sker, når hun for første gang skal være vært på programmet "Dobbelt Op" på P5, skriver DR i en pressemeddelelse.

Sangerinden vandt i 1980'erne Dansk Melodi Grand Prix tre gange med sangene "Det' lige det", "Sku' du spørg' fra no'en" og "Ka' du se hva' jeg sa'".

I programmet vil den tredobbelte grandprixvinder spille sine egne yndlingssange og fortælle personlige anekdoter fra sit liv på og bag scenen. Og det ser hun frem til.

- Jeg får lov til at finde mine egne yndlingssange frem. Jeg kommer ikke bare ind og spiller det, andre siger, jeg skal spille. Jeg kan spille de sange, der har rørt mig, eller som sætter mig i godt humør. Det er en fantastisk oplevelse, siger Kirsten Siggaard til DR.

Sangerinden understreger, at hendes musiksmag er blandet, og at lytterne derfor kan se frem til at høre alle genrer.

Tidligere har Keld Heick været vært på programmet.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.