Fynsk festival kaprer popstjernen Lana del Rey

Tinderbox føjer otte navne til listen, der skal lokke festivalgæster til Tusindsårsskoven i juni næste år.

Tinderbox føjer otte navne til listen, der skal lokke festivalgæster til Tusindsårsskoven i juni næste år.
Lana del Rey, der her ses ved Grammy-uddelingen i januar, bliver et af navnene på næste års Tinderbox-festival i Odense. Foto: Jewel Samad/Ritzau Scanpix
Den fynske festival Tinderbox ruller torsdag første bølge af navne ud, der skal sælge billetter til sommerens festival i Odense. De i alt otte navne føres an af popstjernen Lana del Rey, som dermed kommer til Danmark for første gang i seks år.Det offentliggør festivalen i en pressemeddelelse.Ud over Lana del Rey indeholder torsdagens pulje en række navne til hiphop-publikummet. Det største navn er måske A$AP Rocky, der er i Danmark for første gang siden 2014.
Derudover vil Seattle-hiphopperen Macklemore være at finde på Tinderbox til sommer.De to udenlandske navne bliver suppleret af tre danske hiphop-navne. Der er både de to velkendte navne i form af Suspekt og L.O.C. og Benal, som er blandt de nye medlemmer af dansk hiphops øverste luftlag.Foruden de fem hiphoppere og Lana del Rey kommer Tinderbox-plakaten til at indeholde Boston-bandet Dropkick Murphy, hvis musik måske bedst beskrives som en blanding af folkemusik og punk.Swedish House Mafia, hvis deltagelse blev offentliggjort onsdag, repræsenterer den elektroniske musik på festivalen, og det samme gør danske Lydmor.Festivalen afholdes 27. til 29. juni i Tusindårsskoven i Odense. Ud over den fynske festival er Northside-festivalen i Aarhus og Roskilde Festival begyndt at præsentere navne. I Aarhus er det Bon Iver, Major Lazer og The Streets, som skal sælge billetterne. Roskilde Festival har indtil videre præsenteret svenske Robyn og The Cure som sine største navne./ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.