Fri bar lokker Pilou Asbæk til værtstjans

Den kendte skuespiller skal styre løjerne, når Zulu Awards i år løber i af stablen.

Den kendte skuespiller skal styre løjerne, når Zulu Awards i år løber i af stablen.
Pilou Asbæk tager værtstjansen, når Zulu Awards i år løber af stablen. Foto: Territorium/TV2 Zulu/Free

Han er vant gå på de røde løbere som gæst ved store prisshows, men nu skal skuespilleren Pilou Asbæk selv stå ved roret ved en.

Han skal nemlig være vært for dette års Zulu Awards, oplyser TV2 Zulu.

Showet, hvor seerne bestemmer, hvem der skal have priser i kategorier som årets kunstner, årets nye navn og årets par, får dermed et ekstra skud glamour.

Og Pilou Asbæk, der tidligere har gjort sig bekendt med rollen som vært, da Det Internationale Melodi Grand Prix blev afholdt i København i 2014, glæder sig til at trække i festtøjet og stå i spidsen for showet.

- Jeg siger aldrig nej til en episk fest og fri bar. Så nu glæder jeg mig bare helt vildt til at give folk en kæmpe oplevelse, siger han.

- For jeg kan garantere, at det her bliver den vildeste ZULU Awards, der nogensinde har været… i 2019. Det bliver på alle måder en legendarisk aften.

- Jeg har lyst til at sige, at vi sætter ild til K.B. Hallen, men det vil nok være upassende, siger værten om prisshowets lokation, der netop er blevet indviet, efter en stor brand ødelagde den tidligere hal i 2011.

Der skal i år gives priser i 12 kategorier. De nominerede afsløres den 24. januar.

Showet finder sted i K.B. Hallen torsdag den 7. februar og sendes på TV2 Zulu og TV2 Play søndag den 10. februar.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.