Fra safari til Samsø: Her holder stjernerne ferie

Mange danske kendisser er gået på ferie. Nogle nyder det danske sommervejr, mens andre er taget sydpå.

 Mange danske kendisser er gået på ferie. Nogle nyder det danske sommervejr, mens andre er taget sydpå.
Mange kendisser er gået på sommerferie. Nogle bliver hjemme i Danmark, andre er rejst mod sydligere himmelstrøg. 21-årige youtuber Rasmus Brohave har brugt noget af sin sommerferie på tre dages roadtrip i Sverige med sine venner. (Arkiv) Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix

Fra hvide sandstrande i Barcelona og vilde dyr på den afrikanske savanne til drinks i den danske sommersol og roadtrip i Sverige.

De danske kendisser er gået på sommerferie, men de bruger sommeren vidt forskelligt.

Den tidligere boksestjerne Mikkel Kessler er med sin kone, Lea Hvidt Kessler, og deres tre børn på safari.

Først gik turen til Sydafrika, og nu er den lille familie rykket videre til Tanzania.

Foruden børnene Rosa-Lia på tre år og Romeo på fem år bød Kessler-familien velkommen til en ny lillebror i slutningen af april i år.

Hjemme i Danmark hygger blogger og jordemoder Cana Buttenschøn sig med Aperol Spritz i solen til Samsø Festival.

Hun er ledsaget af sin kæreste, kokken Simon Thrane, som hun har dannet par med i lidt over et år.

Omkring 300 kilometer væk slår tv-vært og sangerinde Annette Heick sine folder på Bornholm med ægtemanden Jesper Vollmer, som er kok.

De har været forbi hotellet og spillestedet Gæsten for at se Tim Christensen optræde, og så har de også slået et smut forbi Gudhjem til silent disco, som er en begivenhed, hvor alle danser til musik, som de hører i trådløse høretelefoner.

Også TV2-værten Sarah Grünewald er blevet i Danmark for at nyde solen.

Hun bruger sommeren sammen med sin eksmand, Rasmus Backhaus.

De annoncerede tidligere på året, at de gik fra hinanden, men det forhindrer dem ikke i at holde ferie sammen med deres lille søn på tre år, Luis.

Den tidligere model siger til Billed Bladet, at den lille familie har lejet et sommerhus i Snekkersten, hvor de skal bruge noget af ferien sammen.

Youtuber Rasmus Brohave har netop brugt tre dage i vores svenske naboland.

Sammen med tre venner, herunder youtube-kollegaen Kristian Kulmbach, har han kørt rundt i Sverige og overnattet i telt i skoven.

Til efteråret får den unge Youtube-stjerne travlt.

Han skal nemlig være dommer på talentkonkurrencen "Danmark har talent" sammen med model Cecilie Haugaard.

Også i udlandet er den danske stjernehimmel repræsenteret.

Sangerinden Pernille Rosendahl har slappet af ved poolen i italienske Toscana, inden hun torsdag aften skal spille til den nordsjællandske festival Musik i lejet.

Også Vild med dans-stjernen Karina Frimodt har sat kursen mod sydligere himmelstrøg.

Efter en ferie i New York med mormor Frimodt og datteren Mathilde, er Karina Frimodt nu taget videre til den spanske ferieø Mallorca, hvor hendes forlovede, Kasper Lentz, støder til med deres søn James på fem år.

Parret blev forlovet på netop Mallorca i juni i år.

Et andet sted i Spanien har Saszeline Emanuelle Dreyer travlt med at slikke sol og samle plastic.

Den tidligere S.O.A.P.-sangerinde er på ferie i Barcelona med sine to drenge, Sean og Dexter, som hun har med henholdsvis tennisspiller Frederik Fetterlein og entreprenør Michael Dreyer.

De bader, spiller fodbold og samler affald på stranden.

Saszeline flyttede med sine to drenge til den spanske storby i september 2017, men returnerede til Danmark i foråret 2018 for at passe sit job og så hendes drenge kunne se deres fædre mere, skrev hun dengang på sin blog.

Se billederne fra stjernernes ferier her:

https://www.instagram.com/p/Bz44_JWABcI/

https://www.instagram.com/p/B0Awh3MJMih/

https://www.instagram.com/p/Bz6GNABHFPQ/

https://www.instagram.com/p/Bz0hZgvg_i8/

https://www.instagram.com/p/Bz-Weudln3L/

https://www.instagram.com/p/BzurnhZh8T_/

https://www.instagram.com/p/B0DUx_BnB9W/

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.