Forsanger i rockbandet U2 har mistet stemme under turné

Sangeren Bono mistede lørdag stemmen under en koncert i Berlin. U2 optræder i Danmark 29.-30. september.

Sangeren Bono mistede lørdag stemmen under en koncert i Berlin. U2 optræder i Danmark 29.-30. september.
Bandet U2 havde optrådt i Berlin uden problemer fredag aften, men lørdag mistede Bono, der er forsanger i rockbandet, sin stemme. Han aflyste koncerten efter kun et par sange. Foto: Paul Zinken/Ritzau Scanpix

Tusindvis af forventningsfulde mennesker var dukket op for at høre det irske rockband U2 optræde i den tyske hovedstad, Berlin, lørdag aften.

Men mange gik formentlig slukørede hjem, efter at forsangeren Bono fik store problemer med stemmen.

Bare et par sange inde i koncerten begyndte det at gå op for gæsterne, at sangeren var udfordret på vokalen. Flere gange stoppede han med at synge for at drikke af en termoflaske. Til sidst aflyste han showet.

- Jeg tror ikke, vi kan fortsætte. Det er ikke i orden over for jer, sagde han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Gæsterne i Mercedes-Benz Arena fik først at vide, at der ville være en kort pause. Men bandet vendte ikke tilbage, og gæsterne måtte gå hjem efter kun at have oplevet en håndfuld sange.

Den 58-årige forsanger garanterede publikum, at der ville blive arrangeret en ny koncert på et tidspunkt.

Bandet står blandt andet bag sangene "Sunday Bloody Sunday", "With Or Without You" og "Pride (In The Name Of Love)"

Efterfølgende har bandet på sin hjemmeside undskyldt for den ærgerlige oplevelse.

- Vi er virkelig kede af aftenens aflysning. Bono var i god form og havde en god stemme inden showet, og vi så alle frem til endnu en aften i Berlin, men efter et par sange mistede han fuldstændig stemmen.

- Vi ved ikke, hvad der skete, og vi har søgt lægehjælp, skrev bandet på sin hjemmeside efter showet.

Nogle gæster har sagt til nyhedsbureauet AFP, at det var røgmaskiner, som stjal sangeren stemme. Det er dog ikke bekræftet af nogen officielle kilder.

U2's næste koncert er i den tyske by Köln tirsdag. Bandet har endnu ikke meldt ud, om det gennemfører koncerten.

Bandet turnerer med showet "Experience + Innocence", og det skal efter planen optræde i Royal Arena i København 29. og 30. september.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.