Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Første kvindelige vært i front for ikonisk DR-program

Tina Müller erstatter Christian Degn og skal fremover svinge hammeren i front for programmet "Hammerslag".

Tina Müller erstatter Christian Degn og skal fremover svinge hammeren i front for programmet "Hammerslag".
Sådan er vi vant til at se Tina Müller. Nu går hun i fodsporene på Frode Munksgaard, Peter Ingemann og Christian Degn. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der er udskiftning på bænken i DR.

Sportsværten Tina Müller skal nemlig fremover også stå i front for programmet "Hammerslag".

Dermed skal den 41-årige DR-profil både jonglere med bolde og boliger.

Hun fortsætter sideløbende som sportsvært på DR Sporten, oplyser DR i en pressemeddelelse.

- "Hammerslag" har et utroligt stærkt dna, som danskerne kender og holder af. På den anden side skal jeg også ind og gøre programmet til mit eget.

- Det glæder jeg mig utroligt meget til, ligesom jeg bare glæder mig til at komme rundt i hele Danmark og se på en masse fede boliger, som uden tvivl vil kunne inspirere seerne og lære både dem og mig en masse nyt, siger Tina Müller i pressemeddelelsen.

Værtstjansen på "Hammerslag" blev ledig tidligere på året, da Christian Degn skiftede til TV2-konkurrenten som ny vært på "Hvem vil være millionær?".

Næste sæson af "Hammerslag" bliver sendt på DR1 i 2020.

"Hammerslag" har været sendt siden starten af 1990'erne med Frode Munksgaard som vært, siden Peter Ingemann, så Christian Degn og fremover altså Tina Müller.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.