Færøsk vinder af 20 millioner: Jeg blev helt forvirret

En indbygger i den lille bygd Tvøroyri vandt lørdag den største Lotto-gevinst på Færøerne nogensinde.

En indbygger i den lille bygd Tvøroyri vandt lørdag den største Lotto-gevinst på Færøerne nogensinde.
En mand på Færøerne vandt i weekenden 20 millioner kroner. Gevinsten på 20 millioner kroner er den største, der er vundet på Færøerne nogensinde. Vinderen blev ganske vist overrasket, da han mandag tjekkede, om der skulle være gevinst på hans Lotto-nummer. Foto: Jeppe Michael Jensen/arkiv/Ritzau Scanpix

Der skal nok købes nye møbler til huset på et tidspunkt. Og så kunne det på sigt også være rart med en ny bil og måske en båd.

En mand fra bygden Tværoyri på Færøerne vandt lørdag 20 millioner kroner i Lotto. Foreløbig holder han lav profil for ikke at afsløre sig selv som vinder og venter lidt med at bruge de mange penge, skriver Danske Spil.

- Alle går rundt og spørger hinanden, om det mon kan være den og den. Det er virkelig underholdende, siger vinderen, der ønsker at være anonym.

- Det er så lille et samfund, hvor alle kender alle. Så det kan da være, at de finder ud af det på et tidspunkt. Men jeg satser på, at der går noget tid – og så er det slet ikke spændende mere, siger han til Danske Spil.

Gevinsten på 20 millioner kroner er den største, der er vundet på Færøerne nogensinde. Vinderen blev ganske vist overrasket, da han mandag tjekkede, om der skulle være gevinst på hans Lotto-nummer.

- Jeg blev helt forvirret, men gik så ind på Danske Spils hjemmeside og tjekkede tallene. Og så måtte jeg lige tage en dyb indånding. Det er jo vildt mange penge, siger han.

Vinderen gik derefter tilbage til sit arbejde og "prøvede så vidt muligt at holde koncentrationen", fortæller han.

- Det var lidt svært, skal jeg gerne indrømme. Men jeg synes selv, at jeg tog det forbavsende roligt. Men jeg har jo heller ikke lyst til at gå ind til min chef og sige op, selv om jeg jo godt ville kunne leve for gevinsten resten af mit liv.

Den heldige færing vil ikke bruge pengene på at rejse, og de skal heller ikke investeres. Foruden nye møbler og måske en ny bil og en båd vil han hjælpe sin familie økonomisk og støtte sit lokalsamfund.

- De penge giver jo så mange muligheder, og der er så mange, at man næppe kan nå at bruge dem alle sammen selv, lyder det.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.