Efter chokstart sidste år: Legetøjsgigant Hasbro rejser sig

Hasbro, hvis 2018 blev martret af Toy"R"Us" konkurs, har fra starten af 2019 fået bundlinjen tilbage i plus.

Legetøjsgiganten Hasbro, der blandt andet står bag en række brætspil og legetøjsmærker, startede sidste år med et gok i nøden, da Toy"R"Us i USA drejede nøglen om. I år starter året i stedet med et lille overskud.

Ud over den manglende konkurs hos Toy"R"Us, der betød, at Hasbro ikke fik penge for sine leverancer til kæden, er første kvartal i år blevet pænere af fremgang i salget af modellervokset Play Doh og brætspillet Monopoly.

De første tre måneder i år har Hasbro omsat for 4,9 milliarder kroner, hvilket er over 110 millioner kroner mere end sidste år.

Omsætningen er de penge, der kommer ind i et selskab fra salget af produkter eller ydelser. Altså indtægten før udgifter.

Hasbro har stadig problemer med at tjene penge på sit salg uden for Nordamerika. Det forventes at blive en underskudsforretning, når hele året er omme.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.