Dessertkok er klar til smadrede fødder i Vild med dans

Den 34-årige kok og dj Christel Pixi er det seneste navn på deltagerlisten til årets af "Vild med dans".

Den 34-årige kok og dj Christel Pixi er det seneste navn på deltagerlisten til årets af "Vild med dans".
Udover sit job som dessertkok på morgen-tv har Christel Pixi også medvirket i programmet "Over Atlanten", hvor hun sammen med et hold af kendte krydser Atlanterhavet. (Arkiv) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mange vil kende hende fra "Go' Morgen Danmark", hvor hun med sine lækre kager og søde sager får seernes tænder til at løbe i vand.

Men fra efteråret er det ikke længere kagespaden, der skal pudses.

Det er i stedet danseskoene, for den 34-årige dessertkok Christel Pixi skal medvirke i den kommende sæson af "Vild med dans", skriver TV2.

Hun er klar over, at konkurrencen kan blive en udfordring.

- Jeg ved, at jeg kommer til at få rigtig smadrede fødder, og at det bliver en stor udfordring for mig. Men det er faktisk noget af det, jeg ser mest frem til. At få lov at bruge sin krop på en ny måde, siger hun til TV2.

Christel Pixi går efter at vinde, men det vigtigste er at have det sjovt.

Selv om hun ikke kender meget til dans, er hun ikke særligt nervøs.

- Jeg er dj ved siden af, så musikalsk er jeg ret godt med. At lytte til rytmer er jo lidt mit job, og jeg elsker at danse, også alene derhjemme.

- Men det er jo en helt anden side af musikken, jeg skal til at bruge her, hvilket jeg synes er vildt fedt, siger hun til TV2.

Selv om hun til daglig laver kalorietunge kager og søde sager, er Christel Pixi i, hvad hun selv kalder "vanvittigt god form".

Hun træner mindst fire gange om ugen og dyrker blandt andet yoga, roning og heat suspension, som er hård fysisk træning i et 39 grader varmt rum, skriver TV2.

Christel Pixi har været weekend-dessertkok i "Go' Morgen Danmark" siden oktober 2016.

Christel Pixi er nyeste tilføjelse til deltagerlisten, som allerede tæller skuespillerne Neel Rønholdt og Jakob Fauerby, model Oscar Bjerrehuus, sanger Coco O. og bokser Mikkel Kessler.

Også bordtennisspiller Michael Maze, kok Umut Sakarya og forretningskvinden Birgit Aaby er på listen over deltagere.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.