Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Den afdøde filmstjerne James Dean skal spille med i ny film

Filmstjernen James Dean døde i en bilulykke i 1955 som 24-årig. Næste år er han med i en ny film.

Filmstjernen James Dean døde i en bilulykke i 1955 som 24-årig. Næste år er han med i en ny film.
James Dean spillede med i filmen "Giganten", der blev vist i 1956. Dean døde selv i 1955. Foto: Nf/Ritzau Scanpix

Den afdøde filmstjerne James Dean vender tilbage på skærmen i en ny film næste år.

Ved hjælp af computergenerede billeder - som i daglig tale kaldes CGI- har det været muligt at genskabe skuespilleren, der døde som 24-årig i en bilulykke i 1955.

James Dean skal spille karakteren Roger i filmen "Finding Jack", der foregår under Vietnam-krigen.

Den unge skuespiller blev et stilikon særligt efter sine optrædener i filmene "Rebel Without a Cause" - på dansk "Vildt blod" (1955) - og "East of Eden" - "Øst for paradis" (1955).

Instruktørerne bag "Finding Jack", Anton Ernst and Tati Golyk, har fået lov til at bruge James Dean i filmen af hans familie.

- Vi ledte længe efter den perfekte karakter. Efter måneders research valgte vi James Dean.

- Vi er meget stolte over, at hans familie støtter os, og vi vil gøre alt for, at hans eftermæle som en af de største filmstjerner nogensinde bliver holdt intakt, siger de til The Hollywood Reporter.

Computerbilledet af Dean vil blive lavet via ægte billeder og optagelser af skuespilleren.

En anden skuespiller vil lægge stemme til hans karakter i filmen.

"Finding Jack" rammer efter planen lærredet 11. november 2020, der er Veterans Day i USA, hvor man hylder tidligere soldater.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.