David Dencik skal stå over for Daniel Craig i ny Bond-film

Daniel Craig er tilbage som James Bond i den 25. Bond-film, der igen får en dansker på rollelisten.

Daniel Craig er tilbage som James Bond i den 25. Bond-film, der igen får en dansker på rollelisten.
Den dansk-svenske skuespiller David Dencik skal spille over for Daniel Craig i den 25. James Bond-film. (Arkivfoto). Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Når den nye James Bond-film, der bliver den 25. i rækken, får premiere til næste år, så bliver det igen med en dansk skuespiller på rollelisten.

Dansk-svenske David Dencik skal spille med i filmen.

Det oplyser folkene bag filmen ved en præsentation af den nye Bond-film i Jamaica.

Daniel Craig vil atter være at se i rollen som agent 007. Det er femte gang, at han skal spille den hemmelige agent fra den britiske efterretningstjeneste.

Også Rami Malek, der for nylig modtog en Oscar for sin præstation som sangeren Freddie Mercury i filmen "Bohemian Rhapsody", er med.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters får Malek rollen som filmens primære skurk.

- Jeg lover jer alle, at jeg vil sørge for at Mr. Bond ikke vil få det nemt, siger Rami Malek ved præsentationen.

Ifølge TV2's oplysninger skal David Dencik også spille skurk. Men det kan skuespillerens agent, Anne Lindberg, ikke bekræfte.

Hvis det er tilfældet, så er han langtfra den første danske skuespiller, der skal gøre livet surt for James Bond.

Tidligere har også Mads Mikkelsen, Jesper Christensen og Ulrich Thomsen spillet skurke i filmatiseringerne af Ian Flemmings romaner om Bond.

David Dencik er født i Sverige i 1974, men familien flyttede siden til København. Han vendte tilbage til det svenske mellem 1999-2003, hvor han uddannede sig som skuespiller.

Siden har han medvirket i film som "Mænd og høns", "Fasandræberne" og "Dame, konge, es, spion". Derudover er han også kendt for serier som "Lykke", "Bedrag" og "Quicksand".

Filmen får efter planen premiere i april 2020 og optages i Jamaica, Norge, London og Italien.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.